Detox Spa behandeling

Hoe werkt het ?

Pic01

Met behulp van de spiraal wordt het water geïoniseerd.
Er ontstaat een bio-elektromagnetisch veld dat trillingen veroorzaakt. Deze trillingen worden vervolgens overgebracht op alle lichaamscellen.
Dit heeft een gunstig effect op de microcirculatie.

Alle organen en weefsels worden op deze manier van zuurstofrijk bloed voorzien. Hierdoor gaan lever en nieren volop aan het werk en kunnen nu op de juiste wijze afvalstoffen (slakken uit de darmen) en toxische stoffen (oa zware metalen) verwerken en het lichaam zelf kan zo de afvalstoffen goed afscheiden. Het lichaam wordt op deze wijze gestimuleerd zelf te gaan ontgiften. Slechts een gedeelte verlaat het lichaam via de voeten. Het merendeel van de afvalstoffen gaat op deze manier circuleren in het bloed, wordt via de organen gezuiverd en het lichaam uitgewerkt. (urine, ontlasting, transpiratie).

Pic02

De voeten bevatten samen 4000 poriën. In de voetenbad zijn de veranderingen heel goed te zien. Er vindt altijd oxidatie plaats, vanwege de metalen spiraal en het zout. Daardoor wordt het water altijd licht oranje. De kleur die het water vervolgens aanneemt en de verdere veranderingen die er plaatsvinden (vlokken, schuimen, gistvorming etc) zijn per persoon verschillend. In laboratoria is aangetoond dat er voornamelijk veel zware metalen, urinezuur, nitraten en andere belastende stoffen in het voetenbad achterblijven en het is vaak choquerend om dit met eigen ogen te aanschouwen. Informatie over de onderzoeken naar het apparaat is beschikbaar.

Een behandeling met het DETOX apparaat duurt 30 minuten. De ervaring heeft geleerd dat er over het algemeen meerdere behandelingen nodig zijn om alle gifstoffen, die zich vaak al tientallen jaren in het lichaam bevinden, te verwijderen. In de praktijk gaat men uit van 3 tot 10 behandelingen. Er mogen 1 tot 2 behandelingen per week genomen worden. Als het water schoon blijft is de kuur ten einde.

Detox = Ontgiften

Gifstoffen ?

Pic03

Ontgiften is een natuurlijk proces dat 24 uur per dag in ons lichaam plaats vindt. Onze nieren, lever en longen bijvoorbeeld zuiveren ons lijf continu van overtollige en schadelijke stoffen. Minder bekend is dat ook het lymfesysteem een zeer belangrijke rol vervult bij het verwijderen van deze schadelijke stoffen (toxines).
Het goed functioneren van onze organen is natuurlijk van levensbelang. Maar ook op het het kleinste fysieke niveau vindt ontgifting plaats: in onze cellen. Iedere cel in ons lijf heeft een eigen stofwisseling (methabolisme).

In onze huidige leefomgeving worden wij meer en meer blootgesteld aan schadelijke stoffen. Onze luxe en welvaart komen helaas maar onvermijdelijk met een prijs. Industriële vervuiling, auto- en vliegverkeer, pesticiden. Middels onze voeding en de lucht die we inademen komen schadelijke stoffen in ons lichaam. Het is zo goed als onmogelijk je hieraan te onttrekken.

Steeds meer mensen voelen dan ook de behoefte de natuur een handje te helpen.

De Detox Spa behandeling is een revolutionaire methode om het proces van natuurlijke ontgifting te stimuleren.

Detox Spa...

Contra-indicaties ?

Het Detox-systeem kan niet gebruikt worden door:

  • Mensen met een pacemaker
  • Mensen met een donororgaan
  • Hemofilie patiënten
  • Epilepsie patiënten
  • Zwangere vrouwen

Heeft u een medisch verleden of gebruikt u zware medicijnen,
overleg dan vooraf met uw huisarts.